Opleidingen

Duiken onze passie, lesgeven hoort erbij.

Onze instructeurs zijn stuk voor stuk ervaren rotten in hun vak. Zij draaien al jaren mee en hebben al honderden mensen begeleid bij hun eerste onderwater stappen. Allen zijn ze didactisch geschoold en zijn in het bezit van een attest equivalent aan trainer B of C. Jij kan bij ons terecht voor een opleiding van 1* duiker tot 3* duiker. Wij begeleiden jou nadien verder naar de hogere brevetten en titels. Onze omkadering zorgt ervoor dat jij administratief in orde bent zodat in geval er toch eens iets misloopt jij niet extra in de problemen verzeild geraakt.

Opgelet! Sportduiken is niet voor iedereen weggelegd. Sportduikers dienen eerst langs te gaan bij een arts. Het is de arts die bepaalt of jij een duikcarriére kan starten.
Voor meer info kijk dan eens naar deze pagina <Medische vereisten>.

Vanaf 2018 beschikken wij over een zwembad om zwembadlessen te geven. (uren nog te bepalen) Ben jij geïnteresseerd om een duikopleiding te starten aan een eerlijke prijs, neem dan even contact met ons via het secretariaat. Onze lesgevers stippelen voor jou een aangepast traject uit.

Jij bent zelf al instructeur?

Geweldig! Deepblue is een organisatie die groeit! Wij zijn dan ook steeds opzoek naar mensen met ervaring die deze ook willen delen. Dit mag in de vorm van een sporadische participatie tot een full membership. Wens jij meer inlichten neem dan contact met onze duikschool coördinator.