Meet & Greet

Duikers ontmoeten mekaar aan de waterkant.

Echter er zijn momenten dat het niet zo evident is om dit te verzekeren. Ook het zwembad is niet voor iedereen vanzelf sprekend.

Deepblue leden hebben reeds jaren een goede band met de visclub Kunst en Geduld. Het was dan ook niet moeilijk om hun te overtuigen om ons wekelijks te ontvangen in hun clublokaal. Door de goede verstandhouding met hun, worden wij als echt gasten ontvangen. Zij bieden een geweldige service. Iedere donderdag is er wel een hapje. Een drankje kost jou maar € 1,4.

Jij kan hier even bijpraten of jouw verdere carrière bespreken met de aanwezige lesgevers. Immers, concrete afspraken voor aan de waterkant kunnen best even mondeling gecheckt worden. Zeker als jij niet echt vertrouwd bent met duikmateriaal of de te bezoeken duik-site. Jij kan er eveneens kennis maken met de andere Deepblue leden. Ben jij een kaartspeler, dan kan jij je hier komen meten met de beste spelers van Genk en omstreken. Op de dagen dat KRC voetbalt voor de Jupiler Pro League kan jij er ook nog enkele Deepblue leden aantreffen met een smakelijke pint bier.

Openingsuren 20.00 - ?

Zin om eens langs te komen?

Adres

Hoefstadstraat 34
3600 Genk

 Iedere donderdag van 20.00 u tot...