Onze visie

Wij wensen duiken betaalbaar te houden voor de leden.

Onze ervaring leert ons dat iedereen die een duik carrière start, dit niet altijd even intensief volhoudt. Eenmaal wanneer de opleiding achter de rug is, zijn de meesten niet meer echt geïnteresseerd om wekelijks de vinnen aan te binden voor een training in het zwembad. Echt breken met de duiksport is dan weer een moeilijke beslissing. Sommigen hebben wat materiaal aangeschaft en de opgebouwde contacten zomaar overboord gooien is voor velen nog een brug te ver.

Anderzijds moet men zich jaarlijks in de club inschrijven en dus ook lidgeld betalen wil men blijven duiken, al was dit maar tijdens het jaarlijkse verlof. De meeste clubs of duikscholen hanteren lidgelden tussen de 90 en 200 euro. Dit zijn vrij hoge bedragen om enkel maar lid te zijn. Van de return blijft er na een tijdje niet veel meer over dan de Hippocampus van de federatie die in de brievenbus valt.

Deepblue wil hier meer bieden. Voor 69 euro* lidgeld bieden wij die service die men verwacht. Ben jij “actief” of “slapend” lid, dat maakt niet uit. Voor 69 euro + 21 euro* en een geldige medische keuring registreren wij jou als NELOS duiker. Jij kan dan naar hartenlust overal ter wereld jouw geliefde sport beoefenen. Jij bent verzekerd volgens de regels van de federatie en ontvangt vijfmaal per jaar de Hippocampus in jouw brievenbus. Indien jij ons vervolgens kenbaar maakt bij welk ziekenfonds jij bent aangesloten, bezorgen wij jou ook nog het juiste document om een gedeelte van de 69 euro* te recupereren. Wij zijn immers een erkende sportclub en aangesloten bij een erkende Vlaamse Sportfederatie. Jij kan op die manier tot 40 euro recupereren.

Wens jij toch even jouw duik carrière op hold te zetten wegens omstandigheden, dan blijven wij jou verder informeren via onze nieuwsbrieven en website. Eveneens blijf je verder op de hoogte door de ontvangst van de Hippocampus van de NELOS en dit allemaal voor minder dan 69 euro*!

Beslis jij na een tijdje om de draad terug op te nemen en alsnog verder te gaan, of bestaat er de mogelijkheid om een duikje te doen tijdens jou jaarlijkse vakantie, dan staat ons team van instructeurs voor jou gereed. Neem contact met het secretariaat of met onze duikschool coördinator. Zij helpen jou graag verder.

*69 euro berekend volgens de bijdrage voor NELOS in 2022